BLOG

Bilinçaltı Danışmanı, Meta-EFT Kurucusu, Önleyici Rehberlik Uzmanı, Mental Koç.

HER İKİ HALDE DE YÜKSEK FREKANSLI OLMAK

Dolayısı ile olayları beklediğimiz gibi olsun diye beklemek yerine geldiği gibi kabule geçerek karşılamalı. Sonrasında alınacak tedbir varsa almalı. Eğer bir hayır gelmişse şükür frekansına geçmeli.

Her iki halde de frekansımızı daima yüksek tutarak kuantum alan enerjimizi yüksek tutmuş oluruz. Bu şekilde yüksek frekans ile hayatımıza daima yüksek frekanslı işleri çekeriz.

DEVAMI İÇİN ÜYE OLUN

AFFETMENİN MANEVİ BOYUTU

Seanslarımızda gördüğümüz en önemli duygulardan bazıları öfke, kızgınlık ve nefret duyguları. Bu duygular adeta insanı içten içten yakıyor. Üzüntü, pişmanlık, kaygı ve hatta değersizlik bile daha kolay çözülebilirken öfke, kızgınlık ve nefret duygularını atmak zor oluyor. Eğer değersizlik duygusu öfkeye sebep olursa, o zaman değersizlik de zorlaşıyor. Çünki yine affedememe ile karşılaşıyoruz.

DEVAMI İÇİN ÜYE OLUN

YALNIZ DEĞİLSİN

Hepimizin sandığımızdan çok daha fazla ortak noktası var.
Hepimizin ortak noktalarından biri, deneyimlerimizde, yaşadıklarımızda yalnız olduğumuzu düşünmek. Başka hiç kimsenin benzer zorlukları, endişeleri, duyguları veya acıları paylaşmadığını düşünmek. Ama gerçek…

DEVAMI İÇİN ÜYE OLUN

AKREBİN KISKACI

Üstad Necip Fazıl diyor ya “Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader”. Evet, bence öğrencilerimizin içinde bulunduğu kaderin akrep kıskacının bir ucunda okumak, diğer ucunda ders çalışma alışkanlığı var. Tüm alışkanlıklar öyle değil mi? İyi alışkanlıkları kazanmak sanki bu kıskaçta kalmış gibi zor değil mi? İşte bu…

DEVAMI İÇİN ÜYE OLUN

KİŞİSEL BÜTÜNLÜK

İnsanlar tarafından değer verilen, el üstünde tutulan, gerçek manada kendisini yetiştirmiş insanları incelerseniz, kişisel bütünlükle neyi kastettiğimizi daha iyi anlarsınız.
Sizi en çok etkileyenler davranışlarıyla, konuşmalarıyla…

DEVAMI İÇİN ÜYE OLUN